Tjenester

Psykoterapi / privat coaching

FOR PRIVATPERSONER
Føler du deg overveldet over situasjoner som oppstår i hjemmet, skolen eller på arbeidsplassen?
Føler du deg begrenset? Føler du deg utbrent? Sliter du med angst, sinne eller depresjoner? Da er det på tide å lytte til disse signalene. Mange av oss er dessverre for dårlige til å prioritere egen mentale helse.

Bedrifter / Corporate Coaching

FOR BEDRIFTER
I dagens komplekse, digitale arbeidshverdag, har det aldri vært viktigere med følelsesmestring. Det er mange som kun fokuserer på kunnskap om det eksterne, men å kunne forstå sitt indre blir stadig mer verdifullt.

Ikke bare gjør det deg i stand til å hente det beste i deg selv, følelsesmestring vil hjelpe deg med å se det store bildet, lede ditt team på riktig vei og skape nye muligheter. Du blir også mer observant på dine mentale begrensninger og hvordan du kan håndtere disse, slik at du tar det riktige valget.

Emosjonell intelligens kan trenes opp, akkurat som du gjør med musklene på treningssenteret. Hemmeligheten ligger i å forstå det unike samspillet mellom kroppen og sinnet og hvordan følelser og tanker er koblet.

Emosjonell intelligens gir deg muligheten til å:
- Forstå ditt indre og hvilke tanker som ligger bak følelsene dine og regulere de
- Forstå hva empati egentlig er og hvordan du kan bruke det til å hjelpe dine kollegaer og venner på riktig vei
- Forstå følelsene til de rundt deg, slik at du kan ta riktige valg som passer den enkelte
- Øke graden av selvtillit og energi, slik at du takler livets opp og nedturer bedre

Familie- og parrådgivning

Det er ikke alltid enkelt å med kommunisere med de som står oss nærmest. Livet byr på ulike utfordringer, også internt i familien.
Min filosofi er å styrke foreldre og utstyre de med verktøy til å oppdra sine barn. Når de voksne er trygge og forstår det emosjonelle samspillet i forholdet og har riktig innstilling vil dette overføres til de minste.

Jeg har erfaring fra familieveiledning med spesielt fokus på samspill mellom barn og foreldre.

Ta kontakt i dag og finn ut hvordan jeg kan hjelpe deg.

Samfunn

Jeg har mange års erfaring som internasjonal foredragsholder, veileder og brobygger innen integreringsarbeid og psykisk helse. Jeg vært leid inn som konsulent i barnevernet og jobbet systematisk med fastlåste familiekonflikter og integreringsarbeid med gode resultater.

Videre har jeg jobbet med forebyggende ungdomsarbeid, som ICDP-veileder, samt med psykisk helse og migrasjon. Jeg har tidligere sittet i Barne-, ungdoms og familie direktoratets utvalg som bidrar til økt kompetanse og fokus på brukerperspektivet.

Norsk English